www.rum46.dk
VÆRKER DER GØR ONDT: Fætter Jens
04 Aug, 2022 -
18 Sep, 2022
Anne Haaning
udstilling

Klik på billedet og se flere billeder
VÆRKER DER GØR ONDT: Fætter Jens  

04. august - 18. september

rum46 vender tilbage efter sommerferien med den tredje tråd i Værker der gør ondt. Vores udforskning af smerte og kunst starter med Anne Haaning og værket Fætter Jens. Lydværket Fætter Jens undersøger de forhold der i stigende grad gør sig gældende – i særdeleshed på nettet – hvor vi på godt og ondt må give slip på idéen om den objektive sandhed, og hvor vi samtidig må navigere og sortere i de let manipulerede “sandheder” der florerer online.

Vi har planlagt en række foredrag, læsegrupper og workshops samt et research-besøg af britiske Mother Tongues som vender tilbage i oktober, så følg med på facebook og instagram for flere informationer.

Om Anne Haaning:
Anne Haaning har en kunstnerisk Ph.d fra Kunsthøgskolen i Oslo, samt en MFA fra Goldsmiths i London og en MA fra Kunstakademiets Arkitektskole i København. Hendes kunstneriske praksis opererer i feltet indenfor videokunst og installationskunst med fokus på teknologi og de skjulte strukturer og historier der omgiver den. Haaning har bl.a udstillet på Statens Museum for Kunst, Den Frie Udstillingsbygning, Die raum, Berlin, Tromsø Kunstforening, Jing'an Sculpture Park, Shanghai, The Jerwood Space, London, Whitechapel Gallery, London, the Icelandic Biennial: Sequences Vll, CPH:DOX, Nottingham Contemporary, FACT, Liverpool og CCA, Glasgow International.

Udstillingen er støttet af Statens Kunstfond og Statens Værksteder for Kunst.


Fernisering d .4. august

16.30 - 19.00

Kom til åbning d. 4. august kl. 16.30-19.00, hvor Anne Haaning vil præsentere sine værker og tankerne bag. Traditionen tro vil der ved åbningen også være en netværksmiddag lavet af vores egen Jeanett, hvor alle er velkomne.
 

Udstillingsperiode: 5. August - 18. september

  

Åbningstider: 

Onsdag - fredag: 13-17
Lørdag - søndag: 13-16

  /VÆRKER DER GØR ONDT ER STØTTET AF /
Statens Kunstfond
@kunstfond #statenskunstfond | #kunstfonden | #danishartsfoundation
Aarhus Kommune
#Aarhuskommune #Kulturudviklingspuljen
Salling Fondene
@Salling
RELEVANTE LINKSRoom for Improved Futures
Link til rum46's 2-årige samarbejdsprojekt 2018-2019
https://improvedfutures.wixsite.com/rum46